Fenerbahçe'de Teodorczyk iddiası

Polonya basınına göre, sarı-lacivertli ekip Anderlecht’in forveti Lukasz Teodorczyk ile görüşüp prensipte anlaştığını iddia etti. Habere göre iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor..

05 Ağustos 2017 - 13:29 - Güncelleme: 05 Ağustos 2017 - 16:05

Pazartesi günü yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Kadıköy'de Cagliari'yi konuk edecek olan Fenerbahçe hemyeni bir forvet takviyesi yaparak başlamak istiyor. Sezonun ilk resmi maçlarında Sturm Graz karşısında istediği sonucu alan sarı-lacivertli ekipte genç Ahmethan ilk onbirde forma giymişti.

Arsenal'den Lucas perez'e teklif götüren, Fiorentina'dan Babacar için de girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin adı sürpriz bir santrfor için geçti.

Polonya basınında yer alan haberlere göre sarı-lacivertli ekip Anderlecht'in Polonyalı golcüsü Lukasz Teodorczyk ile görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

Geçen sezon 53 resmi maçta attığı 30 golle önemli performans gösteren Teodorczyk için Anderlecht’i ikna etmek için pazarlıklara başlandı. Ancak Belçika ekibi, geçtiğimiz sezon kiraladıktan sonra bu sezon 4.5 milyon Euro ödeyerek bonservisini aldığı Lukasz Teodorczyk için 9 milyon euro civarında bir bonservis istediği de Polonya basınında yer aldı.

Kjaer'in Sevilla'ya transferiyle 12.5 milyon euro bütçe oluşturan Fenerbahçe'nin Lukasz Teodorczyk için Anderlecht'e 6 milyon euro teklif ettiği belirtiliyor.

Polonya Milli Takımı’nda Bayern'in golcüsü Lewandowski’nin partneri olan Teodorczyk, gol vuruşları dışında, mücadeleci yapısı ve hızıyla da dikkat çekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum