Fenerbahçe'den Aboubakar hamlesi

Lige İzmir'de 2 puan bırakarak başlayan Fenerbahçe'nin Robin van Persie'yi Feyenoord'a satıp, Vincent Aboubakar'ı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe'den Aboubakar hamlesi
13 Ağustos 2017 - 11:38 - Güncelleme: 13 Ağustos 2017 - 14:53

Lige Göztepe beraberliği ile başlayan ve özellikle gol noktalarında sorun yaşayan Fenerbahçe Soldado ve Giuliano'nun ardından önemli bir transfer için daha düğmeye bastı.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde başarıyı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, Roberto Soldado’nun ardından 25 yaşındaki Vincent Aboubakar’u da kadrosuna katmak istiyor. Geçen sezonu kiralık olarak Beşiktaş’ta geçiren Kamurunlu santrfor için Fenerbahçe'nin Porto'lu yöneticilerle görüştüğü ifade edildi.

Kamerun milli Takım formasıyla 38 maçta 16 gol atan Aboubakar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta oynadığı 38 resmi maçta 19 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.

VAN PERSIE FEYENOORD'A GİDEBİLİR

Üç sezondur sık sık sakatlığı tekrarlayan ve istenen performansı gösteremeyen Robin van Persie’yi elden çıkartmak isteyen sarı-lacivertli , Hollandalı futbolcuyu bir an önce ona talip olan Feyenoord’a satmak istiyor. 25 yaşındaki Aboubakar’ın, kulüplerin anlaşması halinde yeniden Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken Fener de, önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenen bu transfer için kaynak yaratmak için harekete geçmiş durumda. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum