Fenerbahçe'den duygulandıran ziyaret

Batman'ın Kozluk ilçesindeki terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın Çorum'daki mezarını ziyaret eden Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Başkanı Yelkovan tarafından yazılan mektubu şehit öğretmenin amcasına teslim etti.

Fenerbahçe'den duygulandıran ziyaret
28 Haziran 2017 - 20:24 - Güncelleme: 28 Haziran 2017 - 20:27

Dernek yöneticileri Osmancık'taki şehitlikte bulunan şehit öğretmen Yalçın'ın kabrini ziyaret etti. Burada Aybüke öğretmenin amcası Ertuğrul Yalçın'a başsağlığı dileyen yöneticiler, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü BaşkanıYelkovan tarafından kaleme alınan mektubu da amca Yalçın'a teslim etti.

“Aybüke Öğretmenim” diye başlayan mektupta şu ifadelere yer verildi: 

“Sen gideli 14 gün oluyor. Arkanda onlarca filizlenmeyi bekleyen fidan bırakarak sonsuzluğa gittin. Öğretmen demek; anne demek, baba demek. Sen de o çocukların hem annesi hem de babası oldun. Ben o çocuklardan biri değilim ama bizim başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenliğin en yüksek makam olduğunu öğretti. Kim bilir daha o çocuklara içten gülümsemeyi, sevmeyi öğretecektin, müzikten öte. Seni aramızdan alan hain terör, yüreğimizde gülen yüzünün ışığını hiçbir zaman söndürmeyecek. Gözün arkada kalmasın. Ruhun şad, mekanın cennet olsun Aybüke öğretmenimiz” ifadelerine yer verildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum