Fenerbahçe Doğuş, aradığı yıldızı Los Angeles Lakers'ta buldu

Bogdan Bogdanovic ve Ekpe Udoh'un ayrılmasıyla transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Los Angeles Lakers'ın pota altı oyuncusu Thomas Robinson ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Doğuş, aradığı yıldızı Los Angeles Lakers'ta buldu
17 Temmuz 2017 - 13:18 - Güncelleme: 17 Temmuz 2017 - 13:30

Geçtiğimiz sezonu Turkish Airlines EuroLeague, Spor Toto Basketbol Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferleriyle noktalayan Fenerbahçe Doğuş, Ekpe Udoh'un ayrılmasıyla pota altında oluşan boşluğu Los Angeles Lakers'tan Thomas Robinson ile dolduracak. 

ANLAŞMAYI GHERARDINI YAPTI

Basketball.com.tr'nin haberine göre NBA Yaz Ligi için Las Vegas'ta bulunan Fenerbahçe Genel Menajeri Maurizio Gherardini'nin Thomas Robinson ile görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. 


KALICI OLAMADI

NBA kariyerine 2012 Draft'ında 5. sıradan Sacramento Kings tarafından seçilerek başlayan Thomas Robinson, hiçbir takımda kalıcı olamadı. 5 sezon sonunda potansiyelini sahaya neredeyse hiç yansıtamayan 27 yaşındaki pota altı oyuncusu, her sezon farklı takımlarda forma giydi. 

Geçtiğimiz sezonu Los Angeles Lakers'ta tamamlayan Robinson, 48 maçta 11.7 dakika ortalamayla 5 sayı ve 4.8 ribaund rakamlarını tutturdu. 

DÖRDÜNCÜ İSİM OLABİLİR

Bogdanovic ve Udoh'un yerini doldurmak için çalışmalarını son sürat sürdüren Sarı-Lacivertliler; Robinson'ı resmiyete dökmesi halinde dördüncü transferini yapmış olacak. Fenerbahçe, daha önce Sinan Güler, Nicolo Melli ve Marko Guduric'i kadrosuna dahil etmişti. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum