Fenerbahçe ile Trabzonspor ligde 91. kez karşı karşıya

Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 19:00. Bu kritik maç beIN Sports 1 ve TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Trabzonspor ligde 91. kez karşı karşıya
24 Nisan 2019 - 15:18 - Güncelleme: 28 Nisan 2019 - 21:09

Spor Toto Süper Lig'in 30. Hafta maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor bugün İstanbul'da karşı karşıya gelecekler.

Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 19:00. Bu kritik maç beIN Sports 1 ve TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak.

Mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongün üstlenecekler. Dördüncü hakem olarak ise Abdülkadir Bitigen görev yapacak. VAR hakemi ise Bülent Yıldırım.

Fenerbahçe'de iki isim cezalı

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi İsmail Köybaşı ve Mehmet Ekici kart cezalısı. Serdar Aziz'in ise sakatlığı bulunuyor. Sakatlığı yüzünden Aytemiz Alanyaspor maçında yer almayan Victor Moses'ın durumu ise netleşmiş değil. Sarı-lacivertli ekipte geçen hafta kart cezalısı oldukları için oynayamayan Hasan Ali Kaldırım ve Roberto Soldado ise takıma geri dönüyorlar.

Trabzon'da Onazi sakat

Trabzonspor'da ise Nijeryalı Onazi'nin sakatlığı bulunuyor. Evkur Yeni Malatyaspor maçında dizinden sakatlanan Ganalı Caleb Ekuban'ın ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Bu arada orta hasarlı bir trafik kazası atlatan Hüseyin Türkmen de takımla birlikte çalışmalara başladı.

Fenerbahçe 37 - 23 üstün

Fenerbahçe ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de 91 kez karşı karşıya geldiler. Bu 91 mücadelenin 37'sini Fenerbahçe, 23'ünü de Trabzonspor kazanırken 31 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertli takım bu 91 karşılaşmada 123 gol atarken, bordo-mavili ekip 91 golde kaldı.

Fenerbahçe rakibiyle iç sahada oynadığı 45 maçın 20'sini kazandı, 19'unu berabere bitirdi, 6 maçtan yenik ayrıldı. Gollerde de sarı-lacivertli takımın 69-41 üstünlüğü var.

İlk maçı Trabzonspor kazanmıştı

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı bordo-mavili ekip Novak ve Sosa'nın golleriyle 2-1 kazanmış, Fenerbahçe'nin tek golü Frey'den gelmişti.

İDDAA'ya göre favori Fenerbahçe

Bu önemli maçla ilgili İDDAA oranları da açıklandı. Buna göre Fenerbahçe'nin galibiyetine 1.75, Trabzonspor'un galibiyetine 3.00, beraberliğe ise 3.30 oran verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum