Fenerbahçe Kjaer'in fiyatını yükseltti

Kupasız tamamlanan sezonuna rağmen iyi bir görüntü çizen ve Avrupa’da oynanan maçlarda başarılı performans sergileyen Simon Kjaer’e talipler gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe Kjaer'in fiyatını yükseltti
13 Haziran 2017 - 10:04

Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesiyle birlikte gelecek sezon kadrosu şekilleniyor. Mehmet Ekici ve Valbuena’yı takıma kazandıran Fenerbahçe’de transferin durumu, gidecek oyuncularla şekillenecek.

TEKLİF ÇOK

Gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Simon Kjaer’e Monaco, PSG, Lyon, Liverpool ve Milan talip oldu. Fenerbahçe, 10-12 milyon euroluk bir fiyat belirlerken talebin artması fiyatın da artmasına neden oldu.

Fenerbahçe Milan’a, Kjaer için 20 milyon euro cevabını verdi. Oyuncuyla yakından ilgilendiklerini dile getiren Çizme ekibi şu an yeni kulüp sahibi ile transferde para saçıyor. Sezonun tamamlanmasıyla 4 transfer gerçekleştiren Milan, Kjaer için de kesenin ağzını açma hazırlığında.

Aykut Kocaman, yönetime Kjaer’in satılmasına sıcak bakmadığını belirtti. Hal böyle olunca Fenerbahçe, 20 milyon euro tutumundan aşağı inmiyor. Oyuncu satılcaksa 20 milyon euroya satılsın mantığıyla hareket eden sarı-lacivertliler, satılmaması durumunda oyuncudan sonuna kadar faydalanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum