Fenerbahçe'nin kamp programı çok yoğun

Sarı-lacivertli futbolcular 23 Temmuz'da oynayacakları UEFA Avrupa Ligi ilk maçına kadar yoğun bir hazırlık dönemi geçirecek. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin kamp programı çok yoğun
28 Haziran 2017 - 09:54

2017-2018 sezonunun hazırlıklarına dün yapılan antrenmanla başlayan Fenerbahçe'yi yoğun bir kamp programı bekliyor.

Yeniden yuvaya dönen teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, yeni sezonda üç kulvarda birden zirveye çıkma hedefiyle başlayan yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde UEFA Avrupa Ligi maçlarıne kadar sıkı bir çalışma programı izleyecek.

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları kamp planlaması ve UEFA Avrupa Ligi maç programı şöyle:

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde dün toplanan sarı-lacivertli futbolcular, ilk etap planlaması çerçevesinde, 1Temmuz'a kadar çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek ve bu arada rutin sağlık kontrolleri tamamlanacak.

Fenerbahçe, 1-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce’deki Fenerbahçe Resort and Sports Topuk Yaylası Tesisleri’ne taşınacak. Burada 8 günlük bir kamp kamp yapacak olan sarı-lacivertliler Düzce’de bir hazırlık maçına da çıkacak.

Daha sonra İstanbul’a dönecek olan Fenerbahçe, ikinci etap hazırlık kampı çalışmaları için 11 Temmuz’da İsviçre’nin Lozan kentine gidecek.  Lozan'da 19 Temmuz’a kadar sürecek ikinci etap çalışmaları dahilinde dört hazırlık maçı daha oynayacak olan Fenerbahçe, ardından UEFA AVrupa Ligi'ndeki ilk sınavını verecek.

Sarı-lacivertliler yeni sezonun ilk resmi maçında 27 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasına çıkacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum