Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar'la eşleşti. Taraftarlar, 'Fenerbahçe - Vardar maçı ne zaman nerede saat kaçta?' sorusuna yanıt arıyor. Detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
04 Ağustos 2017 - 17:36 - Güncelleme: 14 Ağustos 2017 - 19:32

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk maçında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe Vardar maçına kilitlendi.

Sturm Graz'la 1-1 berabere kalarak ilk maçtaki 2-1'lik galibiyetin avantajını koruyan ve tur atlayan Fenerbahçe play-off turunda Makedonya'nın Vardar Üsküp takımıyla eşleşmişti.

VARDAR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmalarının ilki 17 Ağustos Perşembe akşamı Üsküp'te oynanacak. TSİ 21:00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek. 

FENERBAHÇE - VARDAR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 24 Ağustos Perşembe akşamı İstanbul'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve yayıncı kuruluşu Tivibu olacak. Fenerbahçe gruplara kaldığı takdirde de maçları Tivibu ve TRT tarafından naklen yayınlanacak.

GIULIANO YOK, SOLDADO VAR

1959'dan bu yana 33 farklı ülkeden rakiplerle Avrupa Kupası maçlarına çıkan Fenerbahçe ilk kez bir Makedon takımıyla karşılaşacak. Sarı-lacivertli takımda yeni transfer Giuliano de Paula Vardar'la oynanacak iki karşılaşmada forma giyemeyecek. Brezilyalı oyuncu Zenit'le UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda yer aldığı için ancak Fenerbahçe Vardar'ı elerse grup aşamasından itibaren forma giyebilecek.

Göztepe maçında oynamayan bir diğer yeni transfer Soldado'nun ise takımdaki yerini alması bekleniyor.

MUHTEMEL ONBİR

Fenerbahçe'nin vardar karşısına şu onbirle çıkması bekleniyor:

Kameni - Isla, Mehmet Topal, Skrtel, İsmail Köybaşı - Josef, Ozan - Dirar, Alper, Valbuena, Soldado

VARDAR'I TANIYALIM

Son üç sezonda Makedonya Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Vardar Üsküp bu sezonun ilk haftasında Shkendija 79'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Vardar'ı 2014'ten beri Goce Sedloski çalıştırıyor. 2005-06 sezonunda Süper Lig'de Diyarbakırspor forması da giyen 43 yaşındaki Sedloski yönetiminde Vardar'ın 8 Avrupa Kupası maçı bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi 2. öneleme turunda İsveç'in Malmö takımını 3-1 ve 1-1'lik skorlarla safdışı bırakan Vardar, 3. öneleme turunda ise ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Danimarka'nın FC Kophenagen takımına 4-1 yenilerek elenmişti.

Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün takımı olan Vardar maçlarını 33.460 kişilik Nacionalna Arena Filip II Stadı'nda oynuyor.

Vardar takımının yaklaşık piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 10.2 milyon euro.

Makedon ekibi geçen sezon 83 puanla ligi şampiyon olarak tamamlamıştı.

1947'de kurulan Makedon ekibinin 10 lig, 5 Makedon Kupası şampiyonluğu var.

Takımın en önemli oyuncusu olarak Brezilyalı iki hücum oyuncusu Jonathan Boreto ve Juan Felipe Riberio öne çıkıyor.

Not: Grafik mackolik.com dan alınmıştır.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • ali
    6 yıl önce
    17 Ağu - Avrupa Ligi Birinci Playoff Turu, 1. Maç 21:00 Vardar - Fenerbahçe şifresiz izle http://www.fullcanlitvizle.com/d-smart-izle/
  • VioMatrix
    6 yıl önce
    Fener alır.