Fenerbahçe'ye Bogdanovic şoku

25 yaşındaki yıldız basketbolcunun NBA takımlarından Sacramento Kings ile 30 milyon dolar karşılığında 3 yıllığına anlaştığı ve gelecek hafta ABD'ye gideceği iddia edildi.

Fenerbahçe'ye Bogdanovic şoku
28 Haziran 2017 - 15:30 - Güncelleme: 28 Haziran 2017 - 15:34

Turkish Airlines EuroLeague ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bogdan Bogdanovic'in NBA takımlarından Sacramento Kings ile anlaştığı iddia edildi.

Sırbistan'da yayınlanan günlük gazetelerden Kurir'in internat sitesinde yayınlanan habere göre Bogdan Bogdanovic'in menajerleri ile Sacramento Kings Genel Menajeri eski basketbollcu Vlade Divac arasındaki uzun görüşmeler anlaşma ile sonuçlandı.




Varılan anlaşmaya göre, sonunda Sacramento Kings'in teklifini kabul eden Bogdanovic, NBA takımı ile üç yıllık sözleşme için 30 milyon dolar karşılığında imza atacak. Haberde Bogdanovic'in gelecek haftaya Amerika Birleşik Devletleri'ne gideceği iddia edildi.

Geride kalan sezonda Fenerbahçe ile birlikte Turkish Airlines EuroLeague şampiyonluğuna ulaşan Sırp oyuncu daha önceki iki sezonda da bu kupada sarı-lacivertli formayla final oynamıştı.

Konuyla ilgili olarak henüz Fenerbahçe cephesinden bir açıklama yapılmadı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum