Fenerbahçe'ye Datome müjdesi

La Gazzetta dello Sport, sarı-lacivertlilerin EuroLeague ve Basketbol Süper Ligi şampiyonluklarında büyük payı bulunan İtalyan yıldıza 3 yıllık yeni sözleşme önerdiğini yazdı.

Fenerbahçe'ye Datome müjdesi
22 Haziran 2017 - 11:54 - Güncelleme: 22 Haziran 2017 - 15:01

Fenerbahçe’nin, NBA patentli yıldızı Luigi (Gigi) Datome’ye 3 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Geride kalan sezonda hem Turkish Airlines EuroLeague hem de Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon olan sarı-lacivertliler, İtalyan forvetini elinde tutmak istiyor.

Fenerbahçe, 2015-2016 sezonunda NBA ekiplerinden Boston Celtics’ten transfer ettiği Datome ile 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sarı-lacivertli takımda 2 yılını tamamlayan yıldız oyuncu, önümüzdeki sezon da 1 yıllık opsiyonla oynayacaktı.

TAKIMDA TUTMAK İSTİYORLAR

talyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, sarı-lacivertlilerin, Gigi Datome’yi gelecek sezonlarda da takımda tutmayı istediğini ve bu amaçla yeni bir teklif sunduğunu yazdı.

Datome, Detroit Pistons ve Boston Celtics formalarını giydiği NBA’den bir teklif almaması halinde Fenerbahçe’de kalmaktan yana olduğu biliniyor. Henüz durum kesinleşmezken, Datome ile Fenerbahçe’nin karşılıklı olarak sözleşmeden çıkma hakkı da bulunuyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum