Fenerbahçe'ye Marlon teklifi

Barcelona’nın Brezilyalı stoperi Marlon’un menajerleri, Skrtel ve Kjaer’e gelen ciddi teklifler üzerine savunma oyuncusu arayışına geçen sarı-lacivertlilere 1 yıllık kiralama teklifinde bulundu.

Fenerbahçe'ye Marlon teklifi
22 Haziran 2017 - 09:41

Deneyimli savunma oyuncuları Martin Skrtel ve Simon Kjaer’e yapılan teklifler nedeniyle karar aşamasında olan Fenerbahçe yönetimine, Brezilyalı stoper Marlon Santos teklif edildi.

Skrtel’e Premier Lig ekibi Swansea, Kjaer’in ise başta Milan ve İnter olmak üzere Paris Saint Germain, Lyon, Monaco ve Liverpool gibi dev kulüplerin talip olması üzerine arayışlara başlayan Fenerbahçe yönetimine oyuncu menajerleri tekliflerle geliyor.

Geçen sezon Barcelona B takımında kiralık olarak oynayan ve Katalan ekibinin bu sezon bonservisi’ni Brezilya’nın Fluminense Kulübü’nden 5 milyon Euro karşılığında aldığı 21 yaşındaki defans oyuncusu Marlon’un menajeri de Fenerbahçe yönetimine teklifte bulundu.

BARCELONA VERMEK İSTİYOR

Barcelona’nın tecrübe kazanması için kiralık vermeyi planladığı Brezilyalı oyuncu için menajerler sarı-lacivertlilere 1 yıllık kiralama önerisi yaptı.

1.82’lik Marlon için  Fenerbahçe Oyuncu İzleme Komitesi’nin olumlu rapor verdiği, Valbuena ve Dirar için bonservis bedeli ödeyen yönetimin de kiralama önerisine olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Marlon geçen sezon Barcelona A Takımı ile 3, B Takımı ile 25 maç oynadı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum