Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haber geldi

Andorra ve Moldova milli maçları nedeniyle Süper Lig'e verilen ara Fenerbahçe'nin sakat oyuncularının iyileşmesi açısından da önemli bir fırsat oldu.

Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haber geldi
09 Eylül 2019 - 14:03

Andorra ve Moldova milli maçları nedeniyle Süper Lig'e verilen ara Fenerbahçe'nin sakat oyuncularının iyileşmesi açısından da önemli bir fırsat oldu.

Pazar günü Bursa'da Bursaspor'la oynanan hazırlık maçının ardından bir gün izin verilen sarı-lacivertli takımda Nijeryalı kanat oyuncusu Victor Moses ile Şilili sağ bek Mauricio Isla'nın sakatlıklarını atlattıkları ve Aytemiz Alanyaspor maçında oynama ihtimallerinin bulunduğu belirtildi.

Luiz Gustavo oynayabilecek durumda

Öte yandan Bursaspor'la oynanan hazırlık maçının ilk yarısının son anlarında sağ bileğine aldığı darbeyle yerde kalan ve ikinci yarıda forma giyemeyen Luiz Gustavo'nun durumunun iyi olduğu belirtildi. Brezilyalı oyuncunun yapılan tetkiklerde ciddi bir sorununun olmadığı ve 16 Eylül Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında görev yapabileceği öğrenildi.

Sarı-lacivertli ekibin bir başka yeni transferi Adil Rami'nin ise hafif ağrılarının geçmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Fransız stoperin Aytemiz Alanyaspor deplasmanında olmasa bile 5. Hafta'da oynanacak MKE Ankaragücü karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.

Hasan Ali için hedef Galatasaray derbisi

Fenerbahçe'de sezon başında geçirdiği sakatlık yüzünden uzun süre takımdan ayrı kalan Serdar Aziz, Bursaspor'la oynanan hazırlık maçında forma giyerken, bir başka sakat oyuncu Hasan Ali Kaldırım'ın ise 28 Eylül'de oynanacak Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Sezon öncesi Münih'te yapılan Audi Cup'taki Bayern Münih maçında sakatlanan Hasan Ali Kaldırım'ın sağ ayak taban zarında yırtık olduğu saptanmıştı.

7 oyuncu milli görevde

Fenerbahçe'de; Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Deniz Türüç, Nabil Dirar, Zanka, Miha Zajc ve Vedat Muriqi milli maçlar nedeniyle Bursaspor'la oynanan hazırlık maçının kadrosunda yer almamışlardı. U21 Milli Takımı'nda yer alan Altay Bayındır ve Murat Sağlam ise İngiltere karşılaşmasının ardından takıma katılmışlardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum