Fenerbahçe yine kazanamadı

Ev sahibi takımın beraberlik golünde Fenerbahçeliler Bursasporlu bir oyuncunun Volkan'ın önünde aktif alanda ve ofsayt pozisyonda olduğu gerekçesiyle Cüneyt Çakır'a itiraz ettiler. Cüneyt Çakır VAR incelemesinin ardından iki pozisyonun da temiz olduğunu belirterek golü verdi.

Fenerbahçe yine kazanamadı
21 Ocak 2019 - 22:14 - Güncelleme: 22 Ocak 2019 - 11:44

Spor Toto Süper Lig'in 18. Hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

İlk yarıda rakibinden daha etkili bir futbol ortaya koyan, pozisyonlar bulan Fenerbahçe Isla'nın ortasında Soldado'nın müthiş röveşatasıyla 1-0 öne geçti.

İlk yarının geri kalan bölümünde Soldado ile bir net fırsattan yararlanamayan Fenerbahçe ikinci yarıda adeta bambaşka bir kimliğe büründü ve yarı alanına kapandı.

Uzun süre rakibini baskı altına alan ev sahibi Bursaspor bir türlü aradığı gole ulaşamadı.

Mücadelenin 90. dakikasında orta sahada Valbuena ile Badji'nin girdiği bir ikili mücadele sonucu Fenerbahçeli oyuncu yerde kaldı. Ancak hakem Cüneyt Çakır pozisyonu devam ettirdi. 

Sağ kanatta topla buluşan Sakho ceza alanı içine ortaladı. Topa çok iyi yükselen Aytaç da beraberlik golünü attı.

Bu pozisyonda da Fenerbahçeliler Bursasporlu bir oyuncunun Volkan'ın önünde aktif alanda ve ofsayt pozisyonda olduğu gerekçesiyle Cüneyt Çakır'a itiraz ettiler. Cüneyt Çakır VAR incelemesinin ardından iki pozisyonun da temiz olduğunu belirterek golü verdi.

Mücadele de 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Bu skorun ardından ev sahibi Bursaspor haftayı 22 puanla kapatırken, puanını 17'ye yükselten Fenerbahçe 15. sırada yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum