FIFA kokartlı hakem listesi açıklandı

7 hakem ve 10 yardımcı hakem FIFA kokartı takmaya hak kazandı. Hakemlere kokartları Antalya'da düzelenecek Kış Semineri'nde takılacak.

FIFA kokartlı hakem  listesi açıklandı
28 Aralık 2018 - 19:00 - Güncelleme: 03 Ocak 2019 - 20:43

Türkiye Futbol Federasyonu; 2019 yılında FIFA kokartı takacak hakemleri belirledi.

7 hakem ve 10 yardımcı hakem FIFA kokartı takmaya hak kazandı. Hakemlere kokartları Antalya'da düzelenecek Kış Semineri'nde takılacak.

Süper Lig Hakemleri, Süper Lig Yardımcı Hakemleri, A Klasman Hakemleri, A Klasman Yardımcı Hakemleri ile Süper Lig Gözlemcileri'nin katılımıyla gerçekleştirilecek Kış Semineri, 3-11 Ocak 2019 arasında Antalya Belek'teki Calista Luxury Resort Otel ile Titanic Otel'de yapılacak.

MHK'nın düzenlediği seminere; İtalya MHK Başkanı ve UEFA Eğitimcisi Nicola Rizolli, UEFA Hakem Eğitimcisi Danimarkalı Jorn West Larsen, UEFA Yardımcı Hakem Eğitimcisi Portekizli Bertino Miranda da katılacak.

7 Ocak 2019 Pazartesi günü Calista Luxury Resort Otel'de saat 11.00'de gerçekleşecek protokol konuşmaları sonrası FIFA Kokart Töreni yapılacak.

1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak FIFA kokartlı hakemler listesinde; FIFA Hakemleri, FIFA Yardımcı Hakemleri, FIFA Kadın Hakemleri, FIFA Kadın Yardımcı Hakemleri, FIFA Plaj Futbolu Hakemleri, FIFA Futsal Hakemleri ve FIFA Kadın Futsal Hakemi yer alıyor.

Ayrıca Antalya'daki seminer kapsamında, Süper Lig Hakemleri ve Yardımcı Hakemleri ile A Klasman Hakemleri ve Yardımcı Hakemleri için FIFA Atletik Testi de uygulanacak.

2019 yılında görev alacak FIFA hakemlerinin listesi de şu şekilde:


YORUMLAR

  • 0 Yorum