Fikret Orman Cyle Larin için temasa geçiyor

Pepe’nin ardından transferde sessiz kalan Beşiktaş, forvet arayışlarını sürdürüyor. Atiba’nın önerdiği Cyle Larin için temasa geçen Beşiktaş, ABD’ye çıkarma yapacak.

Fikret Orman Cyle Larin için temasa geçiyor
21 Temmuz 2017 - 10:05

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Beşiktaş, forvet için düğmeye bastı. Birçok isimle temas halinde olan siyah-beyazlılar henüz 3. bölge için bir takviye gerçekleştirmedi.

 Aboubakar, Babacar, Gignac, Diego Costa gibi isimlerle temasları olan siyah-beyazlılar, Cyle Larin için ABD’ye çıkarma yapacak. Başkan Fikret Orman, “Transfer görüşmelerim olacak. Temasların ardından İspanya’da takımın kampına gideceğim” diyerek transferi müjdeledi.

Cyle Larin için ABD’ye gidecek olan Orman, transferde etkin rol oynamak istiyor. Geçmişte Demba Ba transferi için de Londra’ya çıkarma yapan Orman, bu seferde Larin için ABD’ye uçacak.

 

CYLE LARIN KİMDİR?

Kanada Milli Takımı’nda görev alan Larin 1.88 boyunda ve 22 yaşında. Sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabilen merkez santrafor, uzun boyu nedeniyle hava hakimiyetinde bir hayli iyi. 2015’te ilk profesyonel adımlarını Huskies’de atan Larin, arından Orlando City’e geçiş yaptı.

2017 MLS’te çıktığı 17 maçta 8 gol atan Cyle Larin, Atiba’nın önerisiyle Beşiktaş’ın gündemine girdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum