Fırtına, Abdülkadir Ömür ile nikah tazeledi

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği karşılaşmasında dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki genç oyuncusu Abulkadir Ömür ile 2022’ye kadar sözleşme uzattı.

Fırtına, Abdülkadir Ömür ile nikah tazeledi
15 Eylül 2017 - 16:19


"Altyapı eski günlere dönüyor"

Trabzonspor 18 yaşındaki genç oyuncusu Abdülkadir Ömür’ün sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. Bordo mavili ekip Abdülkadir ile 2022’ye kadar sözleşme uzattı. Medical Park Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Abdülkadir Ömür ve ailesi katıldı.Asbaşkan Ahmet Çubukçu, altyapı çalışmalarına büyük bir önem verdiklerini ve karşılığını almaya başladıklarını vurguladı. ‘’Önce Yusuf Yazıcı ardından Abdülkadir Ömür’ü Türk futboluna kazandırdık. Bu iki futbolcumuz altyapıdaki diğer futbolcularımıza da ışık olacaktır. Onlar da ‘Bir gün bende Trabzonspor’da oynayacağım’ düşüncesiyle kendilerini geliştirecek ve hedeflerini buna göre belirleyecektir.’’ ifadelerini kullanan Çubukçu Trabzonspor’un geçmişte futbolcu yetiştirme anlamında geçmişte Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti ve ‘’Altyapımız yeniden o eski günlere geri dönüyor artık’’ şeklinde konuştu.

"Minnettarım"

Abdülkadir Ömür ise Bordo mavili takıma minnettarlığını ve gönülden bağlılığını belirterek, ‘’Başkanımıza, Asbaşkanımıza, yönetimimize, hocamıza, teknik heyetimize ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte, 50’nci yılımızda güzel bir takım olduk. Trabzonspor’un bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ben Trabzonspor’a gönülden bağlıyım. Burada çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Gururluyum, mutluyum ve gelecekten umutluyum. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar bizim yanımızda olsun, takımlarına güvensin. İnşallah hep beraber güzel günler göreceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum