Florya'da istifa sesleri yükseldi

İsveç'in Östersunds ekibine elenen Galatasaray’da taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak başkan Özbek ve teknik direktör Tudor'u istifaya çağırdı. Futbolcular, taraftarların tepkisi nedeniyle tesislere gelmedi.

Florya'da istifa sesleri yükseldi
21 Temmuz 2017 - 01:00 - Güncelleme: 21 Temmuz 2017 - 01:25

Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds takımına elendiği karşılaşmanın ardından Florya'da yönetim, teknik direktör ve futbolcuları protesto etti.


Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda rakibiyle 1-1 berabere kalarak Avrupa defterini kapattığı rövanş müsabakasının ardından Florya’daki Metin Oktay Tesisleri önünde toplanmaya başlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla başkan Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor ve futbolculara tepkilerini gösterdiler.


Güvenlik görevlilerinin önlemler aldığı tesislerin önünde protestoda bulunan bir grup taraftarlar, Özbek ve Tudor'u istifaya davet etti. Taraftarlar, bazı futbolcular aleyhine de tezahüratta bulundu.


Sarı-kırmızılılar ayrıca sözleşmesi feshedilen Wesley Sneijder ile takımın başında görmek istedikleri Rumen teknik direktör Mircea Lucescu lehine ise tezahüratlarda bulundu. 


FUTBOLCULAR GELEMEDİ

Galatasaray'ın teknik heyet ve futbolcuları, taraftarların tepkileri nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelmedi.

Kafileyi taşıyan otobüs statta bırakılırken, teknik heyet ve futbolcular, başka araçlarla stattan ayrıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum