Frank de Boer van Persie'yi istiyor

İngiliz basını, Premier Lig ekibi Cyristal Palace'ın başına geçen 47 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusunu transfer etmek istediğini öne sürdü.

Frank de Boer van Persie'yi istiyor
29 Haziran 2017 - 09:40

Fenerbahçe'de hakkında en çok spekülasyon yapılan oyunculardan biri olan ve sarı-lacivertli kulüple bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen transfer haberleri bitmek bilmeyen Robin van Persie ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

İddianın kaynağı bu kez İngiltere oldu. Ada basını, Premier Lig ekiplirinden Crystal Palace'ın teknik direktörlüğüne getirilen Hollandalı Frank de Boer'in, Robin van Persie'yi transfer etmek iztediğini yazdı.

İddiaya göre, geçen sezon Premier Lig'den düşmekten son anda kurtulan ve sezon sonunda teknik direktör Sal Allardyce ile yolları ayırarak Frank de Boer ile anlaşan Cyristal Palace, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızına talip olacak.

Futbolculuk kariyerinde bir dönem Galatasaray forması da giyen 47 yaşındaki Frank de Boer'in vatandaşı olan yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istediği yazıldı.

Robin van Persie ile ilgili olarak daha önce Ajax ve Feyinoord'a transfer olacağı öne sürülmüş, Fenerbahçe Kulübü resmi bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanlamıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum