Frankfurt-Dortmund Almanya Kupası final maçı saat kaçta hangi kanalda

Bayern Münih'in üst üste 6. şampiyonluğuyla sona eren sezonun ardından Frankfurt ile Dortmund, Almanya Kupası finalinde karşı karşıya gelecek.

Frankfurt-Dortmund Almanya Kupası final maçı saat kaçta hangi kanalda
27 Mayıs 2017 - 11:06 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 12:34

Bundesliga'yı üçüncü sırada noktalayarak Şampiyonlar Ligi vizesi alan Borussia Dortmund ile ligde son 15 maçında sadece bir kez kazanabilen Frankfurt, Almanya Kupası finalinde zafer için mücadele edecek. 

NTVSPOR'DAN İZLENEBİLECEK

27 Mayıs Cumartesi günü Frankfurt'ta Commerzbank Arena'da oynanacak mücadele saat 21:00'den itibaren NTVSpor'dan naklen izleyicilerle buluşacak. 

ÇOK FORMSUZLAR

Ligde son 15 haftada sadece bir kez kazanabilen ve diğer maçlarda da 10 kez mağlup olup dört de beraberlik alan Frankfurt, sezonun son bölümünü iyi geçiren Dortmund karşısında sürpriz bir galibiyet için sahaya çıkacak. 

PENALTILARLA GELDİLER

Almanya Kupası ilk turunda 3. Lig ekibi Magdeburg'u penaltılarla geçen Frankfurt, son 32 aşamasında da Ingolstadt'ı yine penaltı vuruşları sonucu saf dışı bıraktı. Son 16 ve çeyrek finalde sırasıyla Hannover ve Bielefeld'i 90 dakika sonunda eleyen Niko Kovac'ın ekibi yarı finalde Mönchengladbach'ı da penaltılarla geçerek finale yükseldi.

DORTMUND ZAFER İSTİYOR

Sezona Bayern karşısında Süper Kupa finalinde aldığı mağlubiyetle başlayan Dortmund, ligde de şampiyonluk yarışında erken devre dışı kaldı. Devler Ligi'nde Monaco'ya çeyrek finalde elenen Sarı-Siyahlılar, Almanya Kupası'nı kazanarak sezonu kupayla noktalamanın peşinde. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum