Galatasaray Beşiktaş'ı geçti, liderliği devraldı

Mücadelenin 44. dakikasında Galatasaray yakaladığı bir kontratakta Fernando'nun asistinde Onyekuru ile 1-0 öne geçti. 54. dakikada derin bir pasla savunmanın arkasına sarkan Fernando'nun ilk vuruşunu Karius çeldi. Brezilyalı oyuncu önüne düşen topla keliciyi de geçtikten sonra farkı ikiye çıkarttı: 2-0

Galatasaray Beşiktaş'ı geçti, liderliği devraldı
05 Mayıs 2019 - 20:58

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 Sezonu'nun en önemli maçlarından birinde Galatasaray ile Beşiktaş Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

İki takımın da kazanmak için oynadığı mücadelenin 44. dakikasında Galatasaray yakaladığı bir kontratakta Fernando'nun asistinde Onyekuru ile 1-0 öne geçti.

Beşiktaşlılar bu gole; Galatasaray atağının başlangıcındaki tacın kendilerine verilmesi gerektiğini belirterek uzun süre itiraz ettiler.

İlk yarısı 1-0 tamamlanan maçın ikinci yarısına Beşiktaş hızlı başladı, ancak golü bulan taraf yine ev sahibi Galatasaray oldu.

54. dakikada Diagne'nin derin pasıyla savunmanın arkasına sarkan Fernando'nun ilk vuruşunu Karius çeldi. Brezilyalı oyuncu önüne düşen topla kaleciyi de geçtikten sonra farkı ikiye çıkarttı: 2-0

67. dakikada Diagne vida tarafından düşürülünce hakem penaltı kararı verdi. Ancak VAR uyarısıyla pozisyonun ofsayt olduğu belirlendi ve penaltı iptal oldu.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmadı ve Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrılarak Medipol Başakşehir'den liderlik koltuğunu averajla devraldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum