Galatasaray'da forvet Sinan Gümüş

Milli maçlardan sakat dönen Yunan Mitroglu ve Senegalli Diagne'nin Yeni Malatyaspor'la oynanacak kupa ve lig karşılaşmalarında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Bu oyuncuların yokluğunda forvette Sinan Gümüş'ün görev alması bekleniyor.

Galatasaray'da forvet Sinan Gümüş
29 Mart 2019 - 16:23 - Güncelleme: 29 Mart 2019 - 16:36

Galatasaray'a kötü haber... EURO 2020 Elemeleri J Grubu'ndaki Liechtenstein maçında sakatlanan Yunan forvet Kostas Mitroglu'nun Yeni Malatyaspor'la oynanacak kupa ve lig karşılaşmalarından forma giyemeyeceği ve 14 Nisan'daki Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi.

Konstantinos Mitroglou, bugün tedavisinin ardından salonda çalıştı.

Aynı şekilde Mali ile oynanan dostluk maçında omuzu çıkan Senegalli santrafor Mbaye Diagne'nin de Yeni Malatyaspor'la yapılacak iki karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Mbaye Diagne’nin yapılan ileri tetkiklerinde sağ omuz akromiyoklaviküler eklemde bağ hasarı ve çıkık teşhis edildi. Senegalli golcünün tedavisine başlandı.

Sarı-kırmızılı ekipteki bir diğer sakat oyuncu JaponYuto Nagatomo, fizyoterapistler eşliğinde koşu çalışmalarına devam etti.

Sinan Gümüş ya da Onyekuru

Galatasaray'da; Mitroglu ve Diagne'nin yokluğunda Sinan Gümüş'ün santrafor olarak görev yapması bekleniyor.

Bir başka ihtimal de Henry Onyekuru'nun en uç bölgeye kaydırılıp sol kanada Emre Akbaba'nın yerleştirilmesi...

Hazırlıklar sürüyor

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Yeni Malatyaspor ile oynayacağı ilk karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ve sürat ile ısınma hareketleri yapıldı. Daha sonra dörde dört hedefli dar alan oyunları oynandı. Antrenmanın ana bölümünde oyunsal formda çift kale dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Milli takımlardan dönen oyunculardan Fernando Muslera, kaleci antrenörleri eşliğinde çalışırken Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru ise adaptasyon çalışması yaptı.

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum