Galatasaray'dan Altınordu'ya kanca

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, bir yandan da gençleştirme operasyonunu da gidiyor. Yönetim, altyapısından çıkardığı futbolcularıyla ünlü Altınordu kulübünün iki yıldızı, Yusuf Acer ve Barış Alıcı’yı listesine aldı.

Galatasaray'dan Altınordu'ya kanca
03 Haziran 2017 - 12:17

Transferde yoğun günler geçiren Galatasaray yönetimi, yeni sezonun yanı sıra takımın geleceğine de yatırım yapmaya çalışıyor.

Sarı-kırmızılı kulübün şimdiki hedefi, altyapıdan çıkardığı oyuncularla gündemde olan İzmir’in ünlü kulübü Altınordu'dan iki oyuncuyu kadrosuna katmak.

Tecrübeli oyuncuların yanına monte edeceği gençlerle takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen yönetim, Altınordu'nun 1997 doğumlu iki oyuncusunu gündemine aldı.

20 yaşındaki sol bek Yusuf Acer ve 19 yaşındaki sağ açık Barış Alıcı sarı-kırmızılı takımın gündemine girdi. Bu futbolculardan Yusuf bu sezon TFF 1. Lig'de 29 karşılaşmaya çıkarken, özellikle top tekniğiyle dikkat çekiyor.

19 maçta forma giyen Barış ise Galatasaray'ın yanı sıra Karabükspor'un da ilgi alanında. Sabah’ın haberine göre, sarı-kırmızılılar, yapmayı planladıkları bu hamlelerle geleceğe yatırım yapmayı düşünürken, A Takım'da şans bulamayan Florya'daki yıldız adaylarının yeni sezonda İzmir temsilcisine kiralanması gündeme geldi.

2000 doğumlu Ozan Kabak ve Atalay Babacan'ın Altınordu’ya kiralanabileceği gelen haberler arasında.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum