Galatasaray'dan Emre Akbaba için resmi açıklama

İnce, "Emre Akbaba'nın dönüş zamanıyla ilgili bilgi kirliliği var. Bu tip bir kırık için şu gün oynar demek çok zor. Yapısı itibariyle zor bir kırık ancak Emre çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Kırığın kaynaması ve Emre'nin aramıza dönmesi biraz zaman alacak. Bunu aylarla ölçmek lazım. 'Futbol hayatı bitti, 2 yıl oynayamaz' gibi şeyler duyuyorum. Bu kadar vahim bir tablo yok. 4-6 ayda döner diye dillendirmemek lazım. Çünkü öyle bir kırık değil maalesef..." diye konuştu.

Galatasaray'dan Emre Akbaba için resmi açıklama
13 Mayıs 2019 - 17:14 - Güncelleme: 13 Mayıs 2019 - 18:08

Çaykur Rizespor deplasmanının 68. dakikasında Samudio ile girdiği ikili mücadele sırasında sağ ayak bileği iki yerden kırılan Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emre Akbaba için kulüp doktoru Yener İnce açıklamalarda bulndu.

İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

"Emre Akbaba'nın dönüş zamanıyla ilgili bilgi kirliliği var. Bu tip bir kırık için şu gün oynar demek çok zor. Yapısı itibariyle zor bir kırık ancak Emre çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Kırığın kaynaması ve Emre'nin aramıza dönmesi biraz zaman alacak. Bunu aylarla ölçmek lazım. 'Futbol hayatı bitti, 2 yıl oynayamaz' gibi şeyler duyuyorum. Bu kadar vahim bir tablo yok. 4-6 ayda döner diye dillendirmemek lazım. Çünkü öyle bir kırık değil maalesef..."

YORUMLAR

  • 0 Yorum