Galatasaray Kayserispor karşısında

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray sezonun ikinci deplasmanında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşılaşıyor.

Galatasaray Kayserispor karşısında
29 Ağustos 2019 - 14:53 - Güncelleme: 30 Ağustos 2019 - 23:52

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray sezonun ikinci deplasmanında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşılaşıyor.

Ligde oynadığı ilk iki maçında Denizlispor'a 2-0 yenilen, Konyaspor'la da sahasında 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip sezonun ilk galibiyetini alma amacında.

Seri kırmızı kart cezalısı

Dün yapılan kura çekimi sonrası Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir gruba düşen Galatasaray'da kart cezalısı olan Jean-Michael Seri bu mücadelede forma giyemeyecek. Yukatel Denizlispor deplasmanında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Konyaspor'a karşı forma giyemeyen Marcao ise savunmadaki yerini alabilecek.

Sarı-kırmızılı ekipte belindeki sakatlığını atlatan Belhanda antrenmanlara çıkmaya başladı. Emre Akbaba ve Emre Taşdemir'in sakatlığı ise sürüyor.

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardıcılarından Hasan Şaş cezası nedeniyle bu maçta da kulübedeki yerini alamayacak.

Sarı-kırmızılı ekibin Kayseri kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Steven Nzonzi, Emre Mor.

Adebayor'u transfer etti

Galatasaray gibi sezona iyi bir başlangıç yapamayan İstikbal Mobilya Kayserispor ise Medipol Başakşehir'le sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsünde bulunan Emmanuel Adebayor'u hafta içinde kadrosuna katmıştı.

İlk iki hafta da 1 puan alabilen İM Kayserispor kendi sahasında oynayacağı ikinci maçta Galatasaray'ı yenmeye çalışacak.

Ev sahibi ekipte kaleci Eray İşcan, Avram Kravets, Hasan Hüseyin Acar, Şamil Cinaz ve Alpay Çelebi'nin sakatlıkları bulunuyor.

Levent Gülen ise sezon başında kadro dışı bırakılmıştı.

Hakem Mustafa Öğretmenoğlu

30 Ağustos Cuma günü Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20:30.

beIN Sports 1 kanılandan naklen ekranlara gelecek karşılaşmanın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu. Yardımcı hakem olarak Ali Saygın Önel ve Samet Çavuş görev yapacaklar. Mücadelenin dördüncü hakemi Ramazan Keleş, VAR hakemi Volkan Bayarslan, AVAR hakemi ise İbrahim Çağlar Uyarcan.

Takımların muhtemel onbirleri ise şöyle:

İM Kayserispor: Lung - Miguel Lopes, Poullain, Abdennour, Atila Turan - Rienstra, Djedje - Ziya Alkurt, Mensah, Pedro Henrique - Umut Bulut (Adebayor)

Teknik direktör: Hikmet Karaman

Galatasaray: Muslera - Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo - Donk, Nzonzi - Jimmy Durmaz (Belhanda), Feghouli, Babel - Diagne

Teknik direktör: Fatih Terim

Quaresma'lı Kasımpaşa MKE Ankaragücü karşısında

Süper Lig'in 3. Haftası'nda yarın akşam Kasımpaşa ile MKE Ankaragücü İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20:30.

beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak olan mücadelenin hakemi ise Zorbay Küçük.

Beşiktaş'la bsağlarını kopartan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yı transfer eden Kasımpaşa'da Sadiku ve Pavelka'nın sakatlıkları bulunuyor.

Konuk Ankaragücü'nde ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum