Galatasaray Onyekuru için beklemede

Yaz transfer döneminde önceliği sol kanat mevkiine veren Galatasaray'ın kiralık sözleşmesi sona eren Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru için Everton'ın kapısını yeni bir teklifle çaldığı öne sürüldü

Galatasaray Onyekuru için beklemede
07 Haziran 2019 - 14:59

Henry Onyekuru'nun kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından yaz transfer döneminde önceliği sol kanat mevkiine veren Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Ryan Babel'e resmi teklifte bulunmuştu. 

Ada basını ise Sarı Kırmızılı yöneticilerin bonservisi 2022 yazına kadar Everton'ın elinde bulunan 22 yaşındaki Onyekuru'yu bir sezon daha kiralayabilmek için düğmeye bastığını yazdı. 

Football Insider adlı internet sitesinin Onyekuru'ya yakın kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre Galatasaray, çalışma iznini henüz alamayan yıldız futbolcu için 2 milyon 250 bin euroluk yeni bir teklif sundu.

Haberde Everton kulübünün ise geçtiğimiz yaz 800 bin euro karşılığında Cim Bom'a kiraladıkları Nijeryalının geleceği hakkında acele bir karar vermek istemedikleri kaydedildi.

Bu sezon Aslan'la çıktığı 44 maçta 16 kez fileleri havalandıran ve 6 asist kaydeden Onyekuru, 22'nci lig şampiyonluğunun kazanılmasında en büyük pay sahiplerinden biri olmuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum