Galatasaray - Östersunds ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında yarın akşam İsveç'in Östersunds takımıyla Türk Telekom Stadı'nda karşılaşıyor.

Galatasaray - Östersunds ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?
19 Temmuz 2017 - 13:37 - Güncelleme: 19 Temmuz 2017 - 16:50

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray 2. öneleme turu rövanş maçında yarın akşam (20 Temmuz Perşembe) İsveç'in Östersunds takımıyla Türk Telekom Stadı'nda karşılaşıyor.

Galatasaray'ın Östersund'u eleyerek 3. ön eleme turuna yükselebilmesi için sahadan 3-0, 4-1 gibi farklı galibiyetlerle ayrılması gerekiyor. Karşılaşmanın normal süresi 2-0 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle biterse maç uzayacak. Uzatmalarda da sonuç değişmezse tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.

MUHTEMEL 11'LER

ÖSTERSUNDS: Keita, Edwards, Sotirios, Pettersson, Widgren, Sema, Nouri, Bachirou, Somi, Gero, Ghoddos

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin (Donk), Rodrigues, Eren (Sinan), Gomis

Galatasaray-Östersunds maçını DSmart 77.Kanal 20:30'dan itibaren canlı olarak yayınlayacak.

KARŞILAŞMAYI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

BELHANDA YİNE ZOR

Sarı-kırmızılı takımda kadro dışı kalan Hakan Balta, Nigel de Jong ve Luis Cavanda oynamayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Younes Belhanda'nın da bu maça yetişmesi zor görünüyor. Yine hafif sakatlığı bulunan Yasin Öztekin'in ise iğneyle de olsa maça yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

YOĞUN İLGİ VAR

Öte yandan Galatasaray taraftarının maça yoğun ilgi gösterdiği ve kombinelerle birlikte yaklaşık 40 bin biletin tükendiği belirtiliyor.

13 Temmuz'da İsveç'te oynanan ilk karşılaşmayı 2-0 kazanan Östersunds bugün İstanbul'a geldi.

Son lig maçında Djurgarden'ı 2-1 mağlup ederek ligde 5. sıraya yükselen Östersund'un İsveç 1.Ligi'nde 15 hafta sonunda 26 puanı bulunuyor.

İsveç ekibinde Djurgarden maçının 38.dakikasında sakatlanan kaleci Andreas Andersson İstanbul'a getirilmedi. Östersunds kalesinde ilk maçta olduğu gibi Aly Keita yer alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum