Galatasaray Samir Nasri için bastırıyor

Gelecek sezona şampiyonluk hedefiyle start veren Galatasaray’da gündem Fransız oyuncu Samir Nasri.

Galatasaray Samir Nasri için bastırıyor
17 Temmuz 2017 - 10:26

Wesley Sneijder’in takımdan ayrılmasıyla birlikte Samir Nasri’yle açığı kapatmak isteyen Galatasaray yönetimi, Manchester City’e menajer vasıtasıyla kiralama teklifini iletti.

Wesley Sneijder’in gönderilmesiyle taraftarın tepki ve protestolarıyla karşılaşan Galatasaray, Samir Nasri’yi İstanbul’a getirerek taraftarıyla arasını düzeltmek istiyor.  

 

İLK TEMASLAR İSVİÇRE’DE

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme kuralarının çekildiği gün Sabah’ın haberine göre oyuncunun menajeriyle bir araya gelen Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün, kiralama teklifini oyuncunun temsilcisine iletti.

Samir Nasri’yi takıma kazandırmak için Alain Migliaccio ile görüşen Cenk Ergün, maç başı ücretler dahil oyuncuya senelik 4.5 milyon euro ödemeye hazır olduklarını belirtti.

Türkiye’de oynamaya sıcak bakan oyuncunun transferinde Hırvat teknik adam Igor Tudor bir hayli istekli. Belhanda ve Nasri’yi sol kanat ve 10 numara pozisyonunda değişmeli olarak kullanmayı hedefleyen Tudor, yönetime sezonun uzun olduğu ve alternatif ihtiyacını da yönetime iletti. City’e kiralık formülüyle gidecek olan Ergün, satın alma opsiyonunu da ekleyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum