Gaziantepspor'da zor günler

TFF 1. Lig takımlarından Gaziantepspor, geride kalan haftalarda kalesinde 10 gole engel olamayarak ligin en fazla gol yiyen takımı haline geldi.

Gaziantepspor'da zor günler
12 Eylül 2017 - 11:31

Geride kalan sezon Süper Lig'e veden Gaziantep temsilcisi, TFF 1. Lig'de de sıkıntılı günler yaşıyor. Geride kalan yılki kadrosu büyük oranda dağılan transfer yasağı nedeniyle kadrosunu güçlendiremeyen kırmızı-siyahlı takım, alt yapıdan gelen oyuncularla lige tutunmaya çalışıyor.

TFF 1. lig de bu sezon geride kalan 4 karşılaşmada tek galibiyeti alan ve kalan 3 maçta da mağlubiyet yaşayan Gaziantepspor geride kalan haftalarda kalesini korumakta zorlandı. Geride kalan 4 haftada kalesinde 10 gole engel olamayan Gaziantepspor, bu süreçte rakip fileleri ise 3 kez havalandırdı.

Siyah-Kırmızılıların Teknik Direktörü Bünyamin Süral, kulüp olarak kısıtlı imkanlarla ayakta kalabilme mücadelesi verdiklerini ifade etti.

Sahada verdikleri mücadeleci ruhtan dolayı tüm futbolcularını tebrik eden Süral, takımın kalesinde çok gol görmesiyle ilgili ise şunları aktardı:

"Geride kalan haftalarda yediğimiz gollerin çoğu kaleci hatasından kaynaklandı. Dün Adana Demirspor deplasmanındaki goller de ortada. İyi mücadele ediyoruz ama kaleci hatasını çözemiyoruz. Oyunda verdiğiniz mücadele önemli ama kaleyi sağlamlaştıramadığınız zaman puan veya puanlar almanız da zor oluyor. O yüzden bu konuda biraz daha çalışıp eksikliğimizi gidermeye çalışacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum