Gaziantepspor karışık

Süper Lig’e 27 yıl sonra veda eden kırmızı-siyahlılarda Beşiktaş maçı öncesinde bir grup taraftar başkan İbrahim Kızıl’ı protesto ederek yönetimi istifaya davet etti.

Gaziantepspor karışık
27 Mayıs 2017 - 15:52

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta oynadığı karşılaşmada Çaykur Rizespor’a 2-0 yenilince küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’da sinirler gergin.

Ligin bitimine 2 hafta kala küme düşen ve 27 yıl sonra Süper Lig’den uzak kalacak olan kırmızı-siyahlılarda yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde bir grup taraftar yönetimi protesto etti. Beşiktaş’ın yarın akşam kazanması halinde 2016-2017 sezonu şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşma öncesinde şehirdeki Kıryakayak Parkı'nda toplanan taraftarlar yönetime tepkilerini dile getirdi.

“BAŞARISIZLIKTAN YÖNETİM SORUMLU”

Sık sık sloganlar atan ve ellerinde “Fransız yapamadı Kızıl yaptı”, “Kızıl istifa” yazılı dövizler taşıyan taraftarlar bir süre slogan attı. Taraftarlar adına açıklama yapan Batuhan Özdöver, 27 yıl sonra Süper Lig’den düşen Gaziantepspor'un başarısızlığından yönetimi sorumlu tutarak şunları söyledi:

“Yönetimin uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle takım şehirden soyutlandı. Yıllardır olumlu hiçbir faaliyeti olmayan yönetimin, yarın oynanacak Beşiktaş maçında taraftarının boynunu öne eğdirmesi bardağı taşıran son damla olmuştur.

Gaziantepspor'un içinde bulunduğu durum bizleri üzmektedir. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve yöneticileri istifaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Grup daha sonra polis kontrolünde olaysız olarak dağıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum