Göksel Gümüşdağ: VAR kayıtları kimsede olamaz

M.Başakşehir Başkanı, "Kulüpteki hukuk müşaviri arkadaşlara talimat verdim, yarın TFF'ye bir ziyaret yapacağız. VAR'ın kayıtları elimizde diye bir açıklama var. TFF dışında kimsede VAR kayıtları olamaz. Demek ki hukuk dışı elde edilmiş, ki elde edildiğini söylüyor." açıklamasını yaptı.

Göksel Gümüşdağ: VAR kayıtları kimsede olamaz
16 Nisan 2019 - 00:29 - Güncelleme: 17 Nisan 2019 - 18:05

Pazar günü oynanan ve 1-1 sona eren Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin yankıları sürerken bir açıklama da Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan geldi. 

Gümüşdağ, "Ali Palabıyık ile Fenerbahçe stadında VAR'ın arızalı olmasından dolayı 2 puanımız gitti. Ancak rakip tarafından organize edildi mi gibi düşüncelere yormadık. Açıklamaları hayretle izliyorum."

"Kulüpteki hukuk müşaviri arkadaşlara talimat verdim, yarın TFF'ye bir ziyaret yapacağız. VAR'ın kayıtları elimizde diye bir açıklama var. TFF dışında kimsede VAR kayıtları olamaz. Demek ki hukuk dışı elde edilmiş, ki elde edildiğini söylüyor."

"Rakibimizin yöneticisinin bir açıklaması olmuş. Hayretle izliyorum. Biz, aynı rakiple, aynı sahada, aynı hakemle oynadığımız maçta VAR kapandı ve golümüz hatalı kararla iptal edildi. İki puanımız gitti ama hiçbir zaman rakip tarafından organize edildi demedik." diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum