Hakan Milan'ı taşır

Bir dönem Milan’ı çalıştıran Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski kulübünün Hakan Çalhanoğlu transferini değerlendirdi.

Hakan Milan'ı taşır
05 Temmuz 2017 - 10:09

Milli takımdan öğrencisi Hakan için övgü dolu sözler söyleyen Fatih Terim, Hakan’ın Milan’ı eski günlerine döndürebileceğini belirtti.

“BÜYÜK FUTBOLCU”

Eski kulübü Milan’ın milli takımdan öğrenicisi Hakan Çalhanoğlu’nu transfer etmesi hakkında La Gazetta dello Sport’a konuşan Fatih Terim, futbolcusundan övgüyle bahsetti. Hakan’ın Milan’ı eski ihtişamlı günlerine döndüreceğine inandığını belirten Terim, milli futbolcu için,”Sakin, gerçek bir savaşçı ve çok iyi bir profesyonel. Onun Milan’a çok büyük katlı yapacağına inanıyorum” dedi.

“UYUM SAĞLAR”

Hakan’ın hücüma dönük bir orta saha olduğunun altını çizen Terim, “O, hangi takitkte görev verilirse verilsin, o görevi sonuna kadar layıkıyla yapabilecek bir futbolcu” diye konuştu. Hakan’ın Takım arkadaşlarına sahip çıkan bir futbolcu yapısında olduğunu belirten hoca, “Değeri bilinmesi gereken özel bir yetenek” değerlendirmesinde bulundu. Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde 24 milyon Euro bonservisle Milan’a transfer olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum