Hidayet Türkoğlu Ersan için devrede

Eurobasket'e hazırlanan A Milli Takım'da Ömer Aşık'ın ardından Ersan İlyasova'nın durumu da belirsizliği koruyor.

Hidayet Türkoğlu Ersan için devrede
01 Ağustos 2017 - 11:20 - Güncelleme: 01 Ağustos 2017 - 11:33

Finalleri ülkemizde yapılacak Eurobasket 2017'ya hazırlanan A Milli Basketbol Takımımız geçen hafta Ömer Aşık'ın oynamayacak olmasıyla önemli bir sıkıntı yaşamıştı. NBA'de forma giyen bir başka önemli oyuncumuz Ersan İlyasova'dan da henüz haber alınamaması yüzünden ikinci önemli bir problem yaşanmaya başlandı.

Daha önce yapılan görüşmelerde Milli Takım'da forma giyeceğini belirten Ersan'ın Atlanta Hawks'tan istediği uzunlukta bir kontrat alamayınca Milli Takım'a katılma kararının değiştirdiği öne sürülüyor.

Basketbol Federasyonu yetkililerinin henüz kenidsine ulaşamadığı Ersan'ın İtalya'da hazırlıklarını sürdüren Milli Takım'a katılıp katılmayacağı da merak konusu olmuş durumda. Bu konuda özellikle Başkan Hidayet Türkoğlu'nun girişimlerini sürdürdüğü beliriliyor.

İLK MAÇ RUSYA'YLA

Avrupa Basketbol Şampiyonası 31 Ağustos - 17 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. grup maçlarının bir bölümü ve finaller ülkemizde yapılacak.

24 takımın katılımıyla düzenlenecek turnuvada A Milli Takımımız, Belçika, Büyük Britanya, Letonya, Rusya ve Sırbistan'la birlikte D Grubu'nda mücadele edecek. Ufuk Sarıca yönetimindeki 12 Dev Adam ilk maçını 1 Eylül'de Rusya ile yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum