Hürses Tekinoktay: Toshack'la anlaşmıştık

Beşiktaş Başkan adayı Tekinoktay şöyle konuştu: "25 Nisan'da dünyaca ünlü futbol adamını Ankaragücü maçını seyretmek üzere buraya devet etmiştik ama imza süreci yaşandı. Sportif direktör ve teknik direktör olarak çalışacaktı. İkisini de yapabiliyor. John Toshack'tı anlaştığımız kişi."

Hürses Tekinoktay: Toshack'la anlaşmıştık
08 Mayıs 2019 - 19:42 - Güncelleme: 09 Mayıs 2019 - 16:06

12 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Beşiktaş Genel Kurulu'nda Fikret Orman'la birlikte başkan adayı olan Hürses Tekinoktay açıklamalarda bulundu.

Tekinoktay şöyle konuştu:

"25 Nisan'da dünyaca ünlü futbol adamını Ankaragücü maçını seyretmek üzere buraya devet etmiştik ama imza süreci yaşandı. Sportif direktör ve teknik direktör olarak çalışacaktı. İkisini de yapabiliyor. John Toshack'tı anlaştığımız kişi."

"Kazanan kim olursa olsun Beşiktaş'a şeffaf bir şekilde yönetmesi lazım. Yine başkanlığı kazanan kim olursa olsun kendi şirketlerine fatura kesen yöneticilerin olmaması lazım."

"Tribünde kombine alan Beşiktaşlıların kongre üyesi yapılmadığını görüyoruz. Tribündeki hakiki Beşiktaşlılar kongre üyesi yapılmazken Metal İş üyelerinin ve başka takım taraftarlarının üye yapıldığını görüyoruz. Bunlar belgelidir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum