İnanılmaz bir yarı final daha

Dün gece Liverpool'un 3-0 yenildiği ilk maçın ardından Barcelona'yı 4-0 yenmesinin ardından bu gece de Tottenham 2-0 geriye düştüğü maçta, deplasmanda Ajax'ı 3-2 yenerek finale yükseldi. Amsterdam'daki çılgın yarı final gecesinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı Liverpool - Tottenham olarak belirlendi.

İnanılmaz bir yarı final daha
09 Mayıs 2019 - 00:05

2018-2019 Sezonu Şampiyonlar Ligi tarihin en unutulmaz yarı finallerini de beraberinde getirdi.

Dün gece Liverpool'un 3-0 yenildiği ilk maçın ardından Barcelona'yı 4-0 yenmesinin ardından bu gece de Tottenham 2-0 geriye düştüğü maçta, deplasmanda Ajax'ı 3-2 yenerek finale yükseldi.

İlk maçı 1-0 kazanan Ajax'ın çok iyi başladığı ve uzun süre rakibini sürklase ettiği maçta maçta Hollanda ekibi 5. dakikada de Light ve 35. dakikada Hakeem Ziyech'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda toparlanan Tottenham 55 ve 59'da Lucas Mauro ile skora denge getirdi: 2-2

Karşılaşmanın daha sonraki dakikalarında iki takım da bulduğu fırsatları değerlendiremedi.

90+6 oynanırken Tottenham'ın geliştirdiği bir akında gecenin kahramanı Brezilyalı Lucas Moura skoru 3-2'ye taşıdı ve Tottenham'ı finale çıkartan golü attı.

Final 1 Haziran'da Madrid'te

Amsterdam'daki çılgın yarı final gecesinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı Liverpool - Tottenham olarak belirlendi.

Buna göre iki Premier Lig takımı 1 Haziran gecesi TSİ 22:00'de Madrid'in Metropolitano Wanda Stadı'nda karşı karşıya gelecekler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum