Isla: Çok zor bir maçtı

Şilili oyuncu, “Bu akşam çok önemli bir karşılaşma oynadık ve bunun bilinciyle sahaya çıktık. Maça başlarken kesinlikle kazanmak istiyorduk. Çok zor bir maç olacağını da tahmin ediyorduk. Çünkü rakibimiz ligde kalma ya da alt lige düşme arasında gidip gelen bir mücadele içerisindeydi." diye konuştu.

Isla: Çok zor bir maçtı
20 Mayıs 2019 - 23:37

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı BB Erzurumspor maçının başarılı oyuncuları arasında gözüken Mauricio Isla karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Şilili oyuncunun açıklamaları şöyle:

Bu akşam çok önemli bir karşılaşma oynadık ve bunun bilinciyle sahaya çıktık. Maça başlarken kesinlikle kazanmak istiyorduk. Çok zor bir maç olacağını da tahmin ediyorduk. Çünkü rakibimiz ligde kalma ya da alt lige düşme arasında gidip gelen bir mücadele içerisindeydi. Onlar için son derece kıymetli bir karşılaşmaydı ama bizim için de son derece önemli bir maçtı. Biz de lig sıralamasında olabildiğince yukarıya doğru çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk. Bizim için bir fırsattı. Çok zor bir maçtı, çok zor bir sezonun ardından bizim için gelen zor bir maçtı. Üzüntülü bir sezonda böyle bir galibiyet almış olduk.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum