Isla, Fenerbahçe için geliyor

Yeni sezonda alternatifli kadro isteyen Aykut Kocaman’ın listesinde bulunan Mauricio Isla İstanbul’a geliyor. Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Şilili yıldızın yarın gelmesi bekleniyor.

Isla, Fenerbahçe için geliyor
17 Temmuz 2017 - 17:52

Valbuena, Mehmet Ekici Nabil Dirar ve Kameni transferlerinin ardından sessizliğe bürünen Fenerbahçe yeniden harekete geçiyor. 

Sarı-lacivertliler son olarak Şili'li yıldız futbolcu Mauricio Isla'yla anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon 4 milyon euro karşığılında Juventus'tan Cagliari'ye geçen Mauricio Isla'nın yıllık ücretine Torino ekibi katkıda bulunuyordu. 

Ancak Juventus, futbolcu için önümüzdeki sezon maaş ödemesi yapmayacağın ötürü bu durum Cagliari'nin bütçesini aşıyor. Cagliari, bu nedenle Isla'nın sözleşmesini feshetmek niyetinde.

YARIN 3 YILLIK ANLAŞMAYI İMZALAYACAK

Bonservisini kulübünden alacak olan Şilili oyuncuyla ilgili girişimlerini yapan Fenerbahçe, Isla'nın olumlu yanıtı sonrasında bu transferi bitirdi. Fanatik’in haberine göre, üç yıllık yapılan anlaşma sonucunda Isla, salı günü Türkiye'ye gelerek sarı-lacivertli kulübe imza atacak. 

Aykut Kocaman, hazırlık maçlarında savunmada yaşanan problem nedeniyle defans hattına takviye istemiş, yönetim de tecrübeli çalıştırıcının isteği doğrultusunda Isla ile anlaşma sağlamıştı. 

Sağ bekte forma giyen Şilili oyuncu, bunun yanı sıra stoper ve sağ açıkta da oynayabiliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum