Josef de Souza'ya ülkesinden yakın markaj

FFP kıskacında olan Fenerbahçe’ye Josef de Souza için Brezilya’dan iki teklif geldi.

Josef de Souza'ya ülkesinden yakın markaj
16 Temmuz 2017 - 16:46 - Güncelleme: 16 Temmuz 2017 - 16:49

Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Mehmet Ekici ve Carlos Kameni derken transferde sessizliğe bürünen Fenerbahçe’ye çıkış yolu Brezilya’dan gözüktü.

Finansal Fair Play engelinde Valbuena ve Dirar’ı UEFA listesine yazabilmek için 3.5 milyon euroluk bonservis açığı bulunan Fenerbahçe, Josef de Souza için iki teklif aldı.

Brezilya’nın köklü kulüplerinden Vasco de Gama ve Bahia Sporx'in haberine göre oyuncuyu transfer etmek için 4 milyon euroluk teklif iletti.

Fenerbahçe, Josef için gelen tekliflere UEFA engeline takılmamak için değerlendirmeye aldı. 3.5 milyon euro ekside olan sarı-lacivertliler, bu transferle hem yeni transferleri UEFA listesine yazdıracak hem de kısıtlamada artıya geçecek.

 

SIMON KJAER’DE BEKLENİYOR

Leonardo Bonucci’nin Milan’a transfer olması Simon Kjaer transferini veto ederken, Fenerbahçe’nin en çok bonservis beklediği isim hakkında menajeri konuştu. Simon Kjaer için Fransa’dan teklifler olduğunu ileten Mikkel Beck, oyuncusunun Avrupa arenasında boy göstermek istediğini de iletti.

Fenerbahçe, eksik bölgelere transfer yapabilmek için oyuncu satışına sıcak bakıyor. Düşünülen planlamada oyuncu satıp, kiralık oyuncularla sezona iyi bir başlangıç yapmak var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum