Kampanya 4 Nisan'da başlıyor

Kulübün içinde bulunduğu maddi sıkışıklıktan ve UEFA'nın uyguladığı Finansal Fair Play yaptırımlarından kurtulmak için başlatılan kampanyada Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı, İlker Ayrık, Emre Karayel, Şevket Çoruh gibi ünlülerin önemli roller alması planlanıyor. Söz konusu ünlüler sık sık görsel medyadan yapılacak canlı yayınlara katılarak, ‘Fener ol’ seferberliğini anlatacak.

Kampanya 4 Nisan'da başlıyor
20 Mart 2019 - 14:25 - Güncelleme: 20 Mart 2019 - 17:38

Fenerbahçe'nin maddi konulurda taraftardan destek istediği Bağış Kampanyası'nın 4 Nisan'da başlayacağı öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Başka Ali Koç tarafından başlatılacak kampanyada; "Fener ol!" sloganıyla hareket edilecek.

Kulübün içinde bulunduğu maddi sıkışıklıktan ve UEFA'nın uyguladığı Finansal Fair Play yaptırımlarından kurtulmak için başlatılan kampanyada Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı, İlker Ayrık, Emre Karayel, Şevket Çoruh gibi ünlülerin önemli roller alması planlanıyor. Söz konusu ünlüler sık sık görsel medyadan yapılacak canlı yayınlara katılarak, ‘Fener ol’ seferberliğini anlatacak.

Sarı lacivertli kulüp seferberlik sürecini ‘fenerbahce.org’ adresli resmi internet sitesi üzerinden yürütecek. Farklı bir site ya da yapılanma üzerinden destek alınmayacak. Ayrıca SMS ile de ’Fener ol’a katılmak mümkün olacak.

"Taraftar olmadan kulüp olmaz" sloganıyla yola çıkılan ‘Fener ol’ seferberliğinin startı, son anda bir değişiklik olmazsa 4 Nisan Perşembe günü verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum