Klopp: Liverpool Anfield'de asla pes etmez

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Liverpool Menajeri Jürgen Klopp şunları söyledi: "Anfield'da 'bir şey' var, bunu rakiplerimiz dahil herkes biliyor. Liverpool, burada asla pes etmez! Liverpool, asla bırakmaz. Liverpool, her zaman varını yoğunu sahaya koyar."

Klopp: Liverpool Anfield'de asla pes etmez
08 Mayıs 2019 - 00:28 - Güncelleme: 09 Mayıs 2019 - 00:20

Dünya Liverpool'un Barcelona'yı 4-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi maçı konuşuyor.

Geçtiğimiz çarşamba gecesi Nou Camp'ta Barcelona'nın 3-0 galibiyetiyle biten maçın ardından Salah, Firminho ve Keita gibi 3 önemli oyuncusundan yoksun olarak sahaya çakın Liverpool, Barcelona'yı 4-0 yenerek zoru başardı ve 1 Haziran'daki finale adını yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Liverpool Menajeri Jürgen Klopp şunları söyledi:

"Anfield'da 'bir şey' var, bunu rakiplerimiz dahil herkes biliyor. Liverpool, burada asla pes etmez! Liverpool, asla bırakmaz. Liverpool, her zaman varını yoğunu sahaya koyar."

Bir daha böyle bir şeyin yaşanacağını düşünmüyorum. Bu kulüp, tutku, inanç, atmosfer ve futbol kalitesi üzerine kurulu bir kulüp. Eğer birini alırsanız, kesinlikle işlemez. Hepsine sahip olduğumuzu biliyoruz."

"Tüm oyuncularıma 10 üzerinden 10 veriyorum. Bu çocuklar gerçekten inanılmazdı. Dev gibiydiler. Maçtan sonra James Milner'ı gördüm, çimlerin üstünde ağlıyordu."

Valverde: Antrenör her zaman sorumluluğu almalı

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde ise maç sonunda "Taraftarları net şekilde Liverpool'u itti. Buna moral olarak dayanmamız zordu ve direnemedik.

Bu sonucun beni nasıl etkileyeceğini bilmiyorum. Antrenör her zaman sorumluluğu almalı. Bizim için çok acı verici oldu. Özellikle taraftarlarımız bunu üst üste 2. kez yaşadı." diye konuştu.




YORUMLAR

  • 0 Yorum