Kocaman: Tutkunuzu görmek istiyorum

Futbolcuları ile sahada ilk toplantısını yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Şampiyonluk beklentisi Fenerbahçe'nin genlerinde var. Burası dünyanın en büyük kulübü. Sorumluluğunuz çok ağır" dedi.

Kocaman: Tutkunuzu görmek istiyorum
29 Haziran 2017 - 09:10

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın sezon hazırlıklarına başlaması ile birlikte görevine başladı ve dün futbolcularıyla ilk toplantısını yaptı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirlen akşam antrenmanında sarı-lacivertlilerle bir toplantı yapan Kocaman önemli mesajlar verdi.

"Burada her zaman şampiyonluklar beklenir" diyen Kocaman, "Fenerbahçe futbol branşı özelinde olmasa bile dünyanın en büyük spor kulübüdür" ifadesini kullanan tecrübeli çalıştırıcı şöyle devam etti:

"Şampiyonluk beklentisi, Fenerbahçe'nin yarışma kimyasında var. Son zamanlarda futbolda beklentilerin uzağında kalındığı için size düşen görev ve sorumluluk çok ağır. Sahada da dışarıda da hep birbirimize yakın duracağız.

Bizim oynadığımız seviyelerde beklentiler çok yüksektir. Hata mutlaka olacak ama biz, hatalarımızı düzelterek adım adım en iyiye ulaşacağız. Futbol, yeteneğin yanında tutku ile yapılan bir spordur. Futbol tutkunuzu görmek istiyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum