Kocaman yenilgiyi yorgunluğa bağladı

Oynadığı üçüncü hazırlık maçında da galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, Marsilya’ karşısında yorgunluk nedeniyle sahadan mağlup ayrıldıklarını açıkladı.

Kocaman yenilgiyi yorgunluğa bağladı
16 Temmuz 2017 - 05:57

İsviçre’nin Lozan şehrinde Alpler Futbol Festivali Turnuvası kapsamında oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, “Maç, bir önceki karşılaşmaya yakın şekilde gerçekleşti. İlk yarı karşılıklı olarak biz de iyi geldik onlar da iyi geldi. Dengeli ve iyi geçti. Öne de geçebilirdik geri de düşebilirdik” diye konuştu.

Kocaman, ikinci yarının ilk 15 dakikasında da iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Maçta 60. dakikadan sonra yorgunluk emareleri çok net gözükmeye başladı ve topun kontrolü tamamen rakibin inisiyatifindeydi. Bunun neticesinde fazlasıyla net gol pozisyonu olmasa da orta ve şut sayısı arttı. Onların golüne karşılık veremedik” dedi.


Carlos Kameni ile ilgili bir soru üzerine Kocaman, “Tecrübeli bir kaleci, ihtiyacı olan tek şey uyum” ifadesini kullandı.

“BİR ANLIK DALGINLIK”

Kamerunlu kaleci Kameni ise karşılaşmada bir anlık dalgınlık sonucunda rakiplerinin gol bulduğunu belirterek, “Bir anlık rehavet ve dalgınlığımızın bedelini böyle gol yiyerek ödüyoruz. Aslında maçın başından beri konsantrasyonumuzu en iyi düzeyde tutmaya özen gösterdik ama 1-2 saniyelik rehavet golü yememize neden oldu” yorumunu yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum