Lider Fenerbahçe Medipol Başakşehir deplasmanında

Süper Lig'de sezonun ilk haftasını lider kapatan Fenerbahçe bu akşam Medipol Başakşehir ile deplasmanda mücadele edecek. Başakşehir Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati 21:45.

Lider Fenerbahçe Medipol Başakşehir deplasmanında
24 Ağustos 2019 - 13:14 - Güncelleme: 26 Ağustos 2019 - 13:43

Süper Lig'de sezonun ilk haftasını lider kapatan Fenerbahçe bu akşam (24 Ağustos Cumartesi) Medipol Başakşehir ile deplasmanda mücadele edecek.

Başakşehir Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati 21:45.

İki İstanbul ekibi arasındaki maçın hakemi Halil Umut Meler. Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu'nun yardımcı hakemlikleri üstleneceği maçta dördüncü hakem olarak Suat Arslanboğa görev yapacak. Mücadelenin VAR hakemi Cüneyt Çakır, AVAR hakemi ise Bahattin Duran.

İki takımda da eksikler var

Sezonu kendi sahasında Gazişehir galibiyetiyle açan Fenerbahçe'de; Hasan Ali Kaldırım, Victor Moses, Mauricio Isla ve Serdar Aziz sakatlıkları yüzünden bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Lige Yeni Malatyaspor yenilgisiyle başlayan Medipol Başakşehir'de ise kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci ve sakatlığı bulunan Moldovalı stoper Epureanu görev yapamayacak.

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir Süper Lig tarihinde 22 kez karşılaştı. Bu maçların 10'unu Fenerbahçe, 9'unu Medipol Başakşehir kazandı, 3 maç berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertli takımın attığı 29 gole, M. Başakşehir 26 gole karşılık verdi.

Medipol Başakşehir'in sahasında oynanan 11 mücadelenin 9'unu ev sahibi ekip kazanırken 1 maç Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle, 1 maç da berabere tamamlandı.

Süper Lig'de 2 maç daha oynanacak

Süper Lig'in 2. Haftası'nda bugün iki karşılaşma daha oynanacak. MKE Ankaragücü ile İstikbal Mobilya Kayserispor Ankara Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Başlama saati 19:15 olan mücadele beIN Sports 2 kanalından naklen ekranlara gelecek. Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan.

Başlama saati 21:45 olan Aytemiz Alanyaspor ile Kasımpaşa arasındaki mücadelenin hakemi Serkan Tokat. Karşılaşma beIN Sports 2 kanalından naklen yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum