Liverpool yıldızını İtalya'da buldu

Liverpool, geçtiğimiz sezon Roma'da kariyerinin en parlak dönemini geçiren Mohammed Salah'ın transferini tamamlamak üzere.

Liverpool yıldızını İtalya'da buldu
18 Haziran 2017 - 15:45

Jurgen Klopp yönetiminde ligi 4. sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanan Liverpool, yaz dönemindeki ikinci transferini Mohammed Salah ile yapacak. 

BEDELİ 45 MİLYON EURO

Sky Sport Italia'nın haberine göre Mısırlı oyuncu için Roma'ya bonuslarla birlikte 45 milyon Euro ödeyecek Kırmızılar, salı ya da çarşamba günü oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirecek ve resmi sözleşme imzalayacak. 

KARİYER SEZONUNU GEÇİRDİ

2014'te Basel'den Chelsea'ye transfer olan ancak çok kısa bir süre için Maviler'de top koşturan Salah, bir 2015'te bir yıllığına Roma'ya kiralandıktan sonra geçtiğimiz sezon başında bonservisi 15 milyon Euro bedelle alınmıştı. 

Bu sezon kariyerinin en iyi sezonunu geçiren 25 yaşındaki Mısırlı hücumcu, 41 maçta 20 gol atarken 12 de asist yaparak takımının ligi ikinci sırada bitirmesinde büyük rol oynadı. 

İKİNCİ TRANSFER OLACAK

İlk hamlesini U20 Dünya Kupası'nı kazanan İngiltere'de turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Dominic Solanke ile yapan Liverpool, ikinci transferini Salah ile gerçekleştirmiş olacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum