Manchester City Cengiz için yeniden devrede

Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Cengiz Ünder için İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester City, tekrardan görüşmek için İstanbul’a geliyor.

Manchester City Cengiz için yeniden devrede
11 Temmuz 2017 - 14:17

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla Başakşehir, Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda derece yapmasında büyük katkısı olan Cengiz Ünder için transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz devi Manchester City’i İstanbul’da ağırlayan Başakşehir, yapılan 4 saatlik toplantıda bir sonuca varamamıştı. İngiliz temsilcisi ile Cengiz Ünder konusunda konuşan turuncu-lacivertliler, uygun şartların sağlanmaması gerekçesiyle transferi veto etmişti.

 

TEKRAR GELİYORLAR

Başakşehir Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral’ın açıklamalarına göre Manchester City’nin tekrardan İstanbul’a gelmesi bekleniyordu. Başkan Gümüşdağ’ın Cengiz’i takımda tutmak istemesi transferdeki en büyük engel olarak göze çarpsa da gelebilecek astronomik bir teklif transferin rotasını değiştirebilir. Taraflar bugün bir araya gelerek transferdeki şartları masaya yatıracak.

ROMA’DA DEVREDE

Gösterdiği performansla City’nin dikkatini çeken Cengiz’e bir talipte Çizme’den geldi. Roma, genç isim için menajerler vasıtasıyla kulüple temasa geçti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum