Manchester City rahat kazandı

Manchester City, Premier Lig'in 5.hafta maçında konuk olduğu Watford'u Sergio Agüero'nun yıldızlaştığı maçta 6-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Manchester City rahat kazandı
16 Eylül 2017 - 18:32 - Güncelleme: 16 Eylül 2017 - 18:42

Aguero şov

Premier Lig'in 5.hafta maçında Watford'a konuk olan Manchester City, maça daha iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koyan ve rakibine adeta top göstermeyen Manchester City, ilk golü erken buldu. 27.dakikada topu ağlara gönderen Sergio Aguero, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 4 dakika sonra bu kez David Silva'nın pasına hareketlenen Arjantinli, farkı ikiye çıkarmayı başardı. Fark ikiye çıktıktan sonra daha da rahatlayan City, 38'de Gabriel Jesus ile bir gol daha buldu ve devreyi 3-0 önde kapattı.


City güle oynaya 

Maçın ikinci 45 dakikalık bölümüne de daha iyi başlayan taraf konuk ekip Manchester City oldu. Farkı henüz ilk devreden üçe çıkartan konuk takım, 4.golü 63'te buldu. Silva'nın asistinde topu ağlara gönderen Nicolas Otomendi, Premier Lig'de bu sezon ilk golünü atarken, farkı da dörde çıkardı. Golden sonra iyice rahatlayan City, 81'de Agüero ile farkı 5'e çıkardı. Raheem Sterling'in penaltıdan attığı golle skor 6-0 oldu. Maçta başka gol olmazken Manchester City, puanını 13 yaparak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.


Arda İlçöl futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum