Manchester United Bale için Mbappe'yi bekliyor

Real Madrid’in Kylian Mbappe transferi gerçekleşirse, Manchester United Gareth Bale için İspanyol kulübünün kapısını çalacak.

Manchester United Bale için Mbappe'yi bekliyor
28 Temmuz 2017 - 10:53

İngiliz devi Manchester United, son iki senenin Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid’in yıldız oyuncusunu gözüne kestirdi.

Monaco’dan rekor bedelle Kylian Mbappe’yi kadrosuna katma uğraşında olan Real Madrid’in, bu transferin gerçekleşmesi durumunda, Galli oyuncuyu hem kadroda yer açmak hem de maddi bir gelir sağlamak için elinden çıkarmak isteyeceği konuşuluyor.

MANCHESTER UNITED BEKLEMEDE

Manchester United’ın, Gareth Bale için beklemeye geçtiği belirtiliyor. Bu sezon kadrosuna kanat oyuncu katmak isteyen İngiliz ekibinin, Mbappe transferinin gerçekleşmesi durumunda resmi bir teklif sunacağı kaydediliyor.


ZIDANE’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane ise Manchester City maçı sonrası “Şu an takımda yer alan hiçbir oyuncunun aramızdan ayrılmasını istemem ama 31 Ağustos’a kadar her an her şey olabilir” demiş ve transferin olabileceğinin sinyalini vermişti.

Geçtiğimiz sezon sadece 27 resmi maçta forma giyebilen 28 yaşındaki Galli yıldız, 9 gol ve 5 asistlik bir performansla oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum