Manchester United - Barcelona maçı ne zaman saat kaçta ?

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak 4 çeyrek final eşleşmesinin en zorlusu olarak öne çıkan bu karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyor. Peki Manchester United - Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ? Detaylar haberimizde...

Manchester United - Barcelona maçı ne zaman saat kaçta ?
20 Mart 2019 - 16:09 - Güncelleme: 11 Nisan 2019 - 18:17

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Avrupa futbolunun iki önemli takımı Manchester United ve Barcelona Manchester'da karşı karşıya gelecekler. Kupa'da oynanacak 4 çeyrek final eşleşmesinin en zorlusu olarak öne çıkan bu karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyor.

Manchester United - Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Manchester United'ın sahası Old Trafford'ta 10 Nisan Çarşamba gecesi TSİ 22:00'te başlayacak karşılaşma beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadelenin hakemi Gianluca Rocchi.

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 16 Nisan Salı gecesi yine TSİ 22:00'te Nou Camp'ta oynanacak. Bu eşleşmede tur atlayan taraf; Liverpool-Porto eşleşmesinin galibiyeyle yarı finalde karşılaşacak.

Solskjaer'li Manchester zoru başarmıştı

Jose Mourinho'nun ayrılması ve Ole-Gunnar Solskjaer'in  göreve gelmesiyle büyük bir çıkış gösteren Manchester United Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda mücadele etmiş ve Juventus'un arkasından 10 puanla ikinci sırayı alarak tur atlamıştı. Son 16 Turu'nda ise kendi sahasında PSG'ye 2-0 yenilen İngiliz ekibi, Paris'te tarihe geçen rövanş maçında rakibini 3-1 yenerek çeyrek finalist olmuştu.

Kupanın favorilerinden olarak kabul edilen Barcelona ise bir başka Fransız ekibi O.Lyon'u 0-0 ve 5-1'lik sonuçlarla eleyerek çeyrek finale yükselmişti.

Manchester'da sakat oyuncular can sıkıyor

Bu önemli maç öncesi Manchester United'ta; A.Valencia sakat. Alexis Sanchez'in ise oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Konuk Barcelona'da ise önemli hücum gücü Ousmane Dembele ile Fransız savunmacı Thomas Vermalen sakat. 

Messi'nin 8 golü var

Ernesto Valverde'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Barcelona'da takım kaptanı ve en büyük hücum silahı Lionel Messi'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 golü bulunuyor.

Manchester United'ta ise Lukaku, Rashford ve Pogba 2'şer gole sahipler.

Manchester United iki,                      Barcelona üç kulvarda yarışıyor

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) ve Lig Kupası'ndan elenen, Premier Lig'de de 32 maç sonunda 61 puanla 6. sırada bulunan Manchester United oynadığı son 16 lig maçında sadece 2 kez kaybetti. Manchester ekibi ligi ilk 4 sırada bitirerek önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istiyor.

İspanya La Liga'da; 31 hafta sonunda en yakın rakibi Atletico Madrid'in 11 puan önünde lider bulunan, Kral Kupası'nda 25 Mayıs'ta Valencia ile finalde karşılaşacak olan Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni bir kez daha kazanmayı hedefliyor.

Barça 4-3 önde

Manchester United ile Barcelona arasında daha önce oynanan 11 resmi karşılaşmanın 3'ünü İngiliz ekibi, 4'ünü ise Barça kazanmış, maç da berabere sonuçlanmıştı. Bu 11 karşılaşmada Barcelona rakibinin attığı 15 gole 20 golle yanıt vermişti.

Finallerde de Barcelona kazandı

Manchester United ile Barcelona 2009 ve 2011 yıllarında iki kez Şampiyonlar Ligi finallerinde karşı karşıya gelmişlerdi.

2009 Roma'da oynanan final Eto'o ve Messi'nin golleriyle Barcelona'nın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

2011 finali ise Londra'nın Wembley Stadı'nda oynanmış ve Barcelona rakibini bu kez 3-1'lik skorla mağlup etmişti.

Juventus Ajax deplasmanında

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin diğer maçında bu gece (10 Nisan Çarşamba) TSİ 22:00'de Ajax ile Juventus karşılaşacak. Amsterdam'da oynanacak karşılaşmada sakat oyuncuların çokluğuyla dikkat çeken Juventus'ta Cristiano Ronaldo'nun forma giymesi bekleniyor. Mücadelenin hakemi İspanyol Carlos del Grande.

Bu karşılaşmanın rövanşı 16 Nisan Salı TSİ 22:00'de Torino'da oynanacak.

Manchester City favori gösteriliyor

İddaa Risk Yönetimi Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde yer alan 8 takımın şampiyonluk oranlarını güncelledi.

Buna göre 8 takımın kupayı kaldırması için verilen oranlar şu şekilde:


2019 Şampiyonlar Ligi finali nerede, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2018-2019 sezonu Şampiyonlar Ligi finali Madrid'te oynanacak.

Bu dev karşılaşma İspanya'nın başkenti Madrid'teki Atletico Madrid'in yeni stadı Wanda Metropolitano'da oynanacak. 9 Aralık 2016'da hizmete giren stadın kapasitesi yaklaşık 67 bin kişi...

Mücadele 1 Haziran 2019 Cumartesi akşamı TSİ 22:00'de başlayacak. Karşılaşmanın beIN Sports tarafından şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum