Manisaspor'dan taraftarlarına teşekkür

FIFA'daki Makukula dosyasından dolayı sıkıntı içinde olan Manisaspor’da ikinci başkan Hakkı Övüç, “Taraftarımıza bu zor dönemde verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Manisaspor'dan taraftarlarına teşekkür
23 Temmuz 2017 - 19:24 - Güncelleme: 24 Temmuz 2017 - 10:56

Manisaspor'un kulüp ikinci başkanı Hakkı Övünç, eski futbolcuları Aziza Makukula ile ilgili FIFA'daki dosya nedeniyle ceza alabileceklerini belirterek, bu zor dönemde kampanya başlatan taraftarlarına teşekkür etti.

TFF 1. Lig ekibinin ikinci başkanı Övünç, geçmiş yönetimler döneminden gelen ve kulüp üzerinde büyük bir kambur olan FIFA'daki Makukula dosyası nedeniyle ‘9 puan’ silme cezası alabileceklerini bildirdi.

Manisaspor Yönetim Kurulu’nun, konuyla ilgili geçmiş dönemlerde gelebilecek cezaların önüne geçtiğini ancak durumun artık içinden çıkılmaz bir hale geldiğini belirten Övünç, “Bu gelişmelerin ardından taraftarımız '#ManisasporDestekİstiyor' hashtagi ile büyük bir farkındalığa imza attı. Taraftarımıza bu zor dönemde verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu farkındalık Manisaspor'a destek kampanyasının da başlangıcı olmuştur. Bu destek kampanyasında ilgili banka hesabına yapılacak bütün bağışlar Makukula dosyası için kullanılacak ve bağış yapan herkesin ismi, resmi yayın organlarımızda paylaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum