Mehmet Ekici imzayı Aziz Yıldırım'la birlikte attı

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı yıldız oyuncu 11 numaralı formayı giyecek

Mehmet Ekici imzayı Aziz Yıldırım'la birlikte attı
28 Haziran 2017 - 14:37

Fenerbahçe, yeni transferlerinden Mehmet Ekici ile basın önünde sözleşme imzaladı. Trabzonspor'dan transfer edilen yıldız oyuncunun imza törenine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı.

Yıldırım, imza töreninde yaptığı kısa konuşmada "Ocak ayında Mehmet Ekici'yi transfer etmek için Trabzonspor ile görüştük ama o dönem transfer gerçekleşmemişti" dedi.

"İleriye bakmak istiyorum" diyen ve soru almayan Mehmet Ekici ise şöyle konuştu: "Aklınızdaki sorulara girmek istemiyorum. Geçmişte kalanları yanıma taşımak istemiyorum, ileriye bakmak istiyorum. Fenerbahçe'de olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Şimdilik soru almak istemiyorum.

Hakkımda birçok şey yazıldı. Yarısı doğru olabilir. Doğru olmayan şeyler de var. Benim için önemli olan futbol. Özel bir psikolojik destek almadım. Ailem sayesinde ayakta durabildim. Şimdi Türkiye'nin en büyük kulübündeyim diyebiliyorum.

Kariyerimde hiçbir şeyi çöpe atmadım. Başkanım ve yöneticilerim sayesinde Fenerbahçe'nin değerini ve büyüklüğünü gördüm. Ben Fenerbahçe'ye gelmeden önce idmanlara başlamıştım. Son 5 aylık süreçte iyi çalıştım. Son 2-3 hafta da kampa girdim.

Büyük bir kaybım olmadığını düşünüyorum. Kısa sürede takıma adapte olmak istiyorum. Mental anlamda hazırım. Futbolu özledim. Sezon başladığında iyi bir Mehmet Ekici izlettirmek istiyorum."

Ben kendimi orta sahanın her bölgesinde rahat hissediyorum. 6,8 ve 10 numara oynadım. Hocamın kararıdır. Her yerde oynarım."

Taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bu zorlu dönemde bana sahip çıkıp destek oldular. İnşallah bu borcu onlara geri öderim.

Umarım duran toplarda topun gerisinde ben olurum. Her zaman çalışıyorum. Bunu da sahaya yansıtmak istiyorum. Bu zamana kadar birçok sistemde oynadım. Futbolcu için sistem önemli değil. Hocanın verdiği görevi yapmak bizim işimiz.

Kadıköy'e rakip oyuncu olarak geldiğimde soru işaretlerim vardı. Burada oynamak kolay değil. Baskıyı hissediyordum."

Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mehmet Ekici, yeni sezonda sarı-lacivertli takımda 11 numaralı formayı giyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum