Mehmet Topal'dan çarpıcı Sadık yorumu

Yıldız futbolcu Sadık için, “Bu sene ligde en beğendiğim defans oyuncularından biri tanesi. Hem yetenekli hem çok hızlı. Sahada her şeyini veren birisi. O ve kendimiz adına çok sevinirim. Gelirse inşallah hayırlı olur.” yorumunu yaptı.

Mehmet Topal'dan çarpıcı Sadık yorumu
05 Ocak 2019 - 13:34 - Güncelleme: 07 Ocak 2019 - 14:33

Fenerbahçe'nin başarılı ismi ve kaptanlarından Mehmet Topal, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Antalya Belek'te basın toplantısı düzenledi. Mehmet Topal kendisine sorulan sorular üzerine şu yanıtları verdi:

"Oyuncuları çok iyi tanıyan, oyunculardan istediğini doğrudan yüzüne söyleyen bir hocayla çalışıyoruz. Kabullenilecek bir durumun içinde değiliz. Tüm taraftarlardan özür dileriz. Bu durumda olmamıza rağmen her yerde bizi destekliyorlar."

"Yaşadığımız bazı şeyleri toplum önünde açıkça söyleyemiyoruz. Kendi aramızda konuşuyoruz bazı şeyleri. Ersun hoca oyuncudan memnun değilse direkt olarak yüzüne söyler. Oyuncusuna verdiği özgüven çok önemli."

"Neden bu durumdayız? Takımda çok büyük yenilikler oldu ve bu yenilikler her zaman riskli. Yaptığımız hataları gördük ve bu hatalarımızdan ders aldık. Şu anda geçmişle yaşamamamız gerekiyor"

Sadık Çiftpınar yorumu: “Bu sene ligde en beğendiğim defans oyuncularından biri tanesi. Hem yetenekli hem çok hızlı. Sahada her şeyini veren birisi. O ve kendimiz adına çok sevinirim. Gelirse inşallah hayırlı olur.”

(VAR yorumu) Bazı dezavantajları var. Gol attıktan sonra sevinsem mi sevinmesem diye düşünüyorsunuz. Bence çok olumlu yine de. Ufak hatalardan şampiyonluklar kaçıyordu. Bunun önüne geçildi.
"Volkan, Dirar ve Aatif'ın geri dönmesi takım adına olumlu olacaktır. Herkes oynamak için sonuna kadar çalışacaktır. Kadroya dönen oyuncular bizim için çok önemliler. Kariyeri iyi olan isimler. Takıma faydalı olacaklarını düşünüyorum."

"Kimin oynadığı önemli değil. Herkes sonuna kadar mücadele edecek..."

"Şu durumdaki takıma destek vermek kolay bir durum değil. Bizden ne istendiğini ve nasıl kurtulacağımızı sürekli toplantılarda konuşuyoruz. Bir an önce bu durumdan çıkmak istiyoruz."

Fotoğraf: ajansspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum